Manipulacja mediów i antypolski rząd
  • pitong January 2011
    Hej Wam wszystkim;)
    Mam takie pytanie. Co myślicie o polskich mediach i ich manipulacji na korzyść obecnego rządu, który zachowuje się, jakby rzeczywiście dobro Polski i Polaków najmniej go obchodziło? Mi osobiście się normalnie scyzoryk w kieszeni otwiera jak widzę i słyszę to, co oni wyczyniają. Głównie chodzi mi o TVN, który chyba najczęściej ze wszystkich mediów stosuje socjotechnikę.
    oto kilka przykładów:

http://lubczasopismo.salon24.pl/Aksjologia/post/249700,manipulacja-tvn-ja-pie-le-nie-wiem

A to już trochę z innej beczki, ale znalazłem filmik ukazujący całkowicie chamstwo i prawdziwe oblicze Niesiołowskiego i wszystkiego, co sobą reprezentuje

a to wszystko to tylko kropla w morzu.. A to wszystko podsumowuje bardzo dobrze kobieta, która wypowiedziała się na antenie Radia Maryja:

niestety 100% prawda:/
  • Ktoś już dawno rozszyfrował skrót TVN jako Tusk Vision News ;o)

Najsmutniejsze jest to, że niewielu to dostrzega, a jeszcze mniej będzie pamiętać gdy staną przy urnach z kartami wyborczymi :o(
  • eliasz January 2011
    Niestety, ja również uważam, że jako państwo pod rządami Platformy idziemy na dno. Szczególnym momentem prawdy w tej kwestii była katastrofa smoleńska i sposób, w jaki została potraktowana przez obecne władze. Oddanie śledztwa w ręce Rosji to skandal historyczny, decyzja, która zapisze jedną z najbardziej haniebnych kart polskiej historii. Ponieważ żadne państwo suwerenne, szanujące swojego prezydenta i elity, nie pozwoliłoby, aby "dochodzenie" w sprawie ich tragicznej śmierci prowadziła strona będąca potencjalnym sprawcą zamachu. Drugim takim symptomatycznym epizodem były wydarzenia związane z obroną Krzyża upamiętniającego żałobę narodową na Krakowskim Przedmieściu. To, że ten Krzyż "przeszkadzał" panującym jako znak pamięci i symbol narodowego wołania o prawdę na temat Smoleńska. To, że dopuszczono, aby hordy nowożytnych dzikusów poniewierały modlące się starsze osoby, że pozwolono na publiczne profanacje symbolów wiary i Matki Bożej, na pomiatanie kapłanami. Że było w Polsce miejsce, w którym ludzie modlący się i broniący prawdy i polskości byli wyjęci spod prawa, poniżani w obecności sił porządkowych. To także jest hańba. Pomijam już poczynania w dziedzinie społecznej i gospodarczej, takie jak ustawa przeciwko rodzinie, wyprzedaż strategicznych przedsiębiorstw itd.

Co jednak w tym wszystkim najsmutniejsze, to fakt, że jak się wydaje, tylko w niewielkiej części narodu zdarzenia te wywołały ozdrowieńczy szok, uświadomienie sobie powagi, by nie powiedzieć tragizmu obecnej sytuacji naszego kraju. Począwszy od zmian geopolitycznych, zwiazanych z "oddaniem" nas przez Obamę Rosji (symboliczne wycofanie się z tarczy antyrakietowej w dniu 17.IX.2009), poprzez kontrofensywę Rosji na dawnych terenach wpływów (Gruzja, Ukraina), a kończąc na prowadzącym wobec niej politykę tchórzliwych ustępstw rządzie, którego ponurym symbolem była budowa pomnika sowieckim najeźdzcom w Ossowie.

Niestety - jeżeli nawet ewidentna zdrada polskiej racji stanu, czy publiczne deptanie symboli wiary nie spotkały się ze stanowczą reakcją większości Polaków, to znaczy że naród w dużym stopniu został wyprany ze swojej religijnej i historycznej tożsamości. I to jest podstawowy problem, a takie rzeczy jak rządy Platformy, wiara w "niebezpieczeństwo kaczyzmu" czy wybór prezydenta, który nad grobami poległych patriotów głosi "pojednanie" z ich potencjalnymi zabójcami, czy "jest katolikiem i dlatego jest za życiem i dlatego jest za aborcją", to jedynie smutne konsekwencje takiego stanu rzeczy.

• pitong January 2011
    Dlatego nawołuję Was, byście trąbili o tym wszystkim ludziom w waszym otoczeniu, ponieważ już i tak znakomita większość społeczeństwa, i to nie tylko polskiego, jest zatruta medialnym fałszem. Poza tym najprawdopodobniej już niedługo elity wejdą w kolejną fazę prowadzącą ku NWO. Może wyjdę na panikarza czy chorego na umyśle, ale wierzcie, że jedną z rzeczy, które najbardziej bym na świecie chciał to jest to, bym się mylił.. Zwiastunami tego wszystkiego są szerzące się konflikty, które są na 99,9% napędzane przez CIA, Mossad na przemian z KGB, ataki na KK, chrześcijan, na wartości chrześcijańskie, a także próby wywołania pandemii [dzięki Bogu na razie nieudane] i jednoczesne nawoływanie do szczepień, GMO czy bezprawne, zbrodnialcze i destrukcyjne manipulacje pogodą. Jeszcze niedawno zaprzeczano istnieniu czegoś takiego jak manipulacje pogodą, a tu proszę, oficjalna, światowa strona:
    http://www.weathermodification.com/
    [póki co HAARP-u tam nie uwzględniają, ale tamto, to projekt militarny]

Mam ciekawy filmik dot. indoktrynacji społeczeństwa. Koniecznie obejrzyjcie, polecam;) [jest na podanej stronie]
    http://fundacjawandea-imk.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=67:rozwaania-woko-wywiadu-z-byym-szpiegiem-kgb&catid=44:polityka&Itemid=68

Mater Dei, ora pro nobis

Logowanie Rejestracja

Kategorie

"Kościół jest wielką tajemnicą Bożą, kto chce o nim mówić uczciwie, musi mieć wiarę i musi go kochać."

(Stefan Kardynał Wyszyński, Druga kromka chleba)